Bytte av telefoniløsning

Kjære kunde. Vi skal i uke 48 skifte ut vårt telefonisystem til Netcom Trådløs Bedrift. Dette for å bedre vår service til dere.

I denne overgangen kan det by på noe problemer – men vi ber dere som kunde å være tålmodige. Hvis det oppstår problemer med å få tak i oss, vennligst send en epost til kundesenter@autotransport.no

 

ALTERNATIV BEREGNING AV AVGIFTER- INNLEGGING VED VISNING

Pga tollvesenets regler rundt alternativ beregning på biler, må dette gis beskjed om til spedisjon FØR bilen kommer til Norge. Dette legges inn av Statens Vegvesen ved godkjenning av biler som blir forhåndsvist i Drammen.

Etter at vedtak er utstedt kan dette kun endres enten ved registrering over skranke på lokal Trafikkstasjon eller ved å melde endring til oss hvor vi  melder videre til Drammen Trafikkstasjon som kun utfører slike endringer fredager.

Ved registrering på tollkredit/Autoreg har man ingen angrefrist ang. beregningsmetode, derfor er det svært viktig at riktig vedtak er i hende ved registrering.

Forsinkelser i spedisjonstjenestene

Det er gjort en del endringer på datasystemene vår i helgen. Dette har medført forsinkelser i spedisjonstjenestene. Problemene langt på vei løst, men det vil ta litt tid før vi er à jour.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for deg som kunde!

2005 | 2006 | 2007 | 2010 | 2012 | Oktober

Øivind Johansen Transport AS med tidenes dyreste lass?

24.10.2005

Etter oppdrag fra Autostrada i Skien, fraktet ØJT inn sannsynligvis tidenes dyreste bil-lass til Norge.


8 eksklusive sportsbiler, med en total verdi på ca 34 mill., fant veien til Skien for å feire Autostradas 10 års jubileum. Nedenfor ser du bilder av lasset. For en nærmere kikk på noen av bilene se her og her.

Under ser du to bilder av hele lasset. Lasset bestod av 2 Pagani Zonda, en Koenigsegg, en Lamborghini Murcielago, en Aston Martin Vantage, en Ferrari F40, en Ferrari F50 og en Lamgorghini Diablo

 

De neste bildene er av bilene som sto foran på lasset; øverst ser du en Lamborghini Diablo. Bak denne en Pagani Zonda. Under disse står først en Aston Martin Vantage og bak denne en Ferrari F40.

 

De siste to bildene er av bilene som sto bak på lasset; øverst foran en Lamborghini Murcielago, bak denne en Koenigsegg. Under sto først en Ferrari F50 og deretter en Pagani Zonda

 

Sentralbord: +47 32 24 25 50

Vakttelefon: +47 90 60 68 60
Vakttid lørdag og søndag 10-16

Telefaks:
Økonomi: +47 32 24 25 59
Kjørekontor: +47 32 85 88 31
Spedisjon: +47 32 24 25 95

Mail:
Økonomi: økonomi@autotransport.no
Kjørekontor: kjorekontor@autotransport.no
Spedisjon: spedisjon@autotransport.no

DeutchEnglishNorwegian Choose language

OJT AS | Postboks 525 Brakerøya, 3002 Drammen - Besøksadresse: Lierterminalen, 3400 Lier
Innholdsoversikt

Topp