Bytte av telefoniløsning

Kjære kunde. Vi skal i uke 48 skifte ut vårt telefonisystem til Netcom Trådløs Bedrift. Dette for å bedre vår service til dere.

I denne overgangen kan det by på noe problemer – men vi ber dere som kunde å være tålmodige. Hvis det oppstår problemer med å få tak i oss, vennligst send en epost til kundesenter@autotransport.no

 

ALTERNATIV BEREGNING AV AVGIFTER- INNLEGGING VED VISNING

Pga tollvesenets regler rundt alternativ beregning på biler, må dette gis beskjed om til spedisjon FØR bilen kommer til Norge. Dette legges inn av Statens Vegvesen ved godkjenning av biler som blir forhåndsvist i Drammen.

Etter at vedtak er utstedt kan dette kun endres enten ved registrering over skranke på lokal Trafikkstasjon eller ved å melde endring til oss hvor vi  melder videre til Drammen Trafikkstasjon som kun utfører slike endringer fredager.

Ved registrering på tollkredit/Autoreg har man ingen angrefrist ang. beregningsmetode, derfor er det svært viktig at riktig vedtak er i hende ved registrering.

Forsinkelser i spedisjonstjenestene

Det er gjort en del endringer på datasystemene vår i helgen. Dette har medført forsinkelser i spedisjonstjenestene. Problemene langt på vei løst, men det vil ta litt tid før vi er à jour.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for deg som kunde!

2005 | 2006 | 2007 | 2010 | 2012 | Januar - April

NYE RETNINGSLINJER VEDR VISNING

25.04.2007

BILTILSYNET HAR STRAMMET INN MULIGHETEN TIL Å LEVERE ORGINALDOKUMENTER ETTER VISNINGEN PÅ MANDAGER

Info til visningskunder og privatpersoner

 

Originaldokumenter som er nødvendig for å få forhåndsgodkjent bilen hos biltilsynet må være tilstede når bilene blir avlest av biltilsynet hos oss på mandager. Tidligere har vi fått lov til å levere originaldokumenter på biler som er avlest utover uken. DETTE FÅR VI IKKE LOV TIL LENGER. Biltilsynet har nå gitt oss beskjed at papirer på biler som er avlest og som ikke har alle originaler tilstede vil bli returnert oss. Disse vil ikke bli tatt før alle papirer er på plass og tidligst mandagen etter.

DERFOR ER DET VIKTIG AT DERE SØRGER FOR AT FORHANDLEREN SOM DERE KJØPER BILEN AV SENDER MED ALT AV ORIGINALDOKUMENTER MED VÅRES SJÅFØRER

Sentralbord: +47 32 24 25 50

Vakttelefon: +47 90 60 68 60
Vakttid lørdag og søndag 10-16

Telefaks:
Økonomi: +47 32 24 25 59
Kjørekontor: +47 32 85 88 31
Spedisjon: +47 32 24 25 95

Mail:
Økonomi: økonomi@autotransport.no
Kjørekontor: kjorekontor@autotransport.no
Spedisjon: spedisjon@autotransport.no

DeutchEnglishNorwegian Choose language

OJT AS | Postboks 525 Brakerøya, 3002 Drammen - Besøksadresse: Lierterminalen, 3400 Lier
Innholdsoversikt

Topp