Bytte av telefoniløsning

Kjære kunde. Vi skal i uke 48 skifte ut vårt telefonisystem til Netcom Trådløs Bedrift. Dette for å bedre vår service til dere.

I denne overgangen kan det by på noe problemer – men vi ber dere som kunde å være tålmodige. Hvis det oppstår problemer med å få tak i oss, vennligst send en epost til kundesenter@autotransport.no

 

ALTERNATIV BEREGNING AV AVGIFTER- INNLEGGING VED VISNING

Pga tollvesenets regler rundt alternativ beregning på biler, må dette gis beskjed om til spedisjon FØR bilen kommer til Norge. Dette legges inn av Statens Vegvesen ved godkjenning av biler som blir forhåndsvist i Drammen.

Etter at vedtak er utstedt kan dette kun endres enten ved registrering over skranke på lokal Trafikkstasjon eller ved å melde endring til oss hvor vi  melder videre til Drammen Trafikkstasjon som kun utfører slike endringer fredager.

Ved registrering på tollkredit/Autoreg har man ingen angrefrist ang. beregningsmetode, derfor er det svært viktig at riktig vedtak er i hende ved registrering.

Forsinkelser i spedisjonstjenestene

Det er gjort en del endringer på datasystemene vår i helgen. Dette har medført forsinkelser i spedisjonstjenestene. Problemene langt på vei løst, men det vil ta litt tid før vi er à jour.

Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører for deg som kunde!

2005 | 2006 | 2007 | 2010 | 2012 | Desember

Kunngjøring

07.12.2010

Firmaene Øivind Johansen Transport AS (ØJT) og Auto Transport Services AS (ATS) etablerer felles eierskap med effektiv virkning fra mandag 18. oktober 2010 for våre kunder på import av nye og brukte biler fra Kontinentet.

Dette gjøres for at de respektive virksomhetene skal kunne styrke seg ytterligere i de markeder hvor de har sine styrker fra før; ATS på innlandstransport og ØJT på utenlandstransport.

I forhold til deg som kunde betyr dette fra og med mandag 18. oktober følgende i forhold til bestilling, levering og betingelser:

- Bestilling av utenlandstransport skjer via våre nettsider www.ojt.no der man går inn på "Bestilling av frakt utland". Her kan man bestille henting av mange biler på samme skjema dersom henteadressen er den samme for bilene.

- Alternativt kan man benytte mailadresse transport@ojt.no eller telefon 32 85 88 30.

- Bestilling av innenlandstransport skjer via www.autotransport.no der man går inn på "Bestilling", ev. telefon 32 84 45 19.

 

Vi er sikre på at det nye samarabeidet skal komme alle våre kunder til nytte, og gleder oss til å stå til tjeneste med et enda sterkere totalprodukt på billogistikk.

Sentralbord: +47 32 24 25 50

Vakttelefon: +47 90 60 68 60
Vakttid lørdag og søndag 10-16

Telefaks:
Økonomi: +47 32 24 25 59
Kjørekontor: +47 32 85 88 31
Spedisjon: +47 32 24 25 95

Mail:
Økonomi: økonomi@autotransport.no
Kjørekontor: kjorekontor@autotransport.no
Spedisjon: spedisjon@autotransport.no

DeutchEnglishNorwegian Choose language

OJT AS | Postboks 525 Brakerøya, 3002 Drammen - Besøksadresse: Lierterminalen, 3400 Lier
Innholdsoversikt

Topp